งูแมมบา

ข้อมูลของ งูแมมบา เป็นงูที่มีพิษร้ายแรงมาก ชื่อสกุลคือ Dendroaspis ซึ่งเป็นของตระกูลงูงู (Elapidae) ที่เกิดขึ้นในแอฟริกา

งูในสกุลงูแมมบาเป็นงูที่มีลำตัวยาวเรียวมีหัวเล็กตาใหญ่ยาวเฉลี่ยประมาณ 1.5-2 เมตรใหญ่ที่สุดสามารถพบได้สูงถึง 4 เมตรและเป็นงูที่ว่องไวมาก สามารถคลานได้สูงถึง 12-20 กม. / ชม. บนพื้นซึ่งจัดว่าเป็นงูที่เร็วที่สุดในโลก

งูแมมบาจะมีสีเดียวทั่วทั้งร่างกาย มีทั้งสีน้ำตาลสีเขียวหรือสีที่แตกต่างกันบนเครื่องชั่งรวมถึงสีเทาสีขาวหรือสีเทาโมล ในบางสายพันธุ์เกล็ดจะเรียบ เกล็ดบนหัวมีขนาดใหญ่มุมปากยาวตามีขนาดใหญ่กลม มีความแตกต่างมากมายระหว่างเพศ งูตัวผู้มีขนาดใหญ่กว่าตัวเมียเล็กน้อย เป็นงูที่ผสมพันธุ์โดยการวางไข่อาศัยได้ทั้งบนต้นไม้และบนพื้นดินกินสัตว์ตัวเล็ก ๆ หลายชนิดรวมถึงงู

ซึ่ง Mamba ทุกชนิดเป็นงูที่อันตรายมากสามารถฆ่าคนตายได้ในเวลาเพียงไม่กี่นาทีซึ่งส่งผลต่อระบบประสาทผู้ที่ถูกกัดจะตายจากอาการหัวใจวายจนกว่าพวกเขาจะได้รับชื่อ “Mamba” ซึ่งหมายถึง “โลงศพ” พวกเขามีหัวรูปสี่เหลี่ยมผืนผ้า รู้จักกันในนามงูที่อันตรายที่สุดในแอฟริกาโดยเฉพาะใน Mamba ที่ใหญ่ที่สุด

และมีชีวิตอยู่เพื่อหาอาหารบนพื้นดินอย่าขึ้นไปบนต้นไม้ที่สำคัญบุคลิกก้าวร้าวและก้าวร้าวไม่กลัวมนุษย์เช่นงูชนิดอื่น ๆ ยังสามารถฉกกัดได้อย่างรวดเร็วและฉกที่มุมที่งูไม่สามารถทำได้เพราะเน ธ กระดูกไม่มีก้านยังสามารถแย่งไกลออกไปและสูงกว่า 2 เมตรได้เช่นกันและสามารถดูดควันหรือซากได้แม้ว่าจะไม่ใหญ่เท่ากับงูเห่าและงูจงอางกิ่งที่มีตระกูลเดียวกัน

งูแมมบา

งูแมมบา

Mamba is a very dangerous snake. The family name is Dendroaspis, which belongs to the snake family Snake (Elapidae) that originated in Africa.

The snake in the genus Mamba is a snake with a long, slender body, small head, big eyes, an average length of 1.5-2 meters, the largest can be found up to 4 meters high and is a very agile snake. Can crawl up to 12-20 km / h on the ground, which is considered the fastest snake in the world

Mamba will have one color throughout the body. Available in brown, green, or different colors on a scale, including white, gray, or mole gray. In some species the scales are smooth. The scales on the head are large, the corners of the mouth are long, the eyes are large, round. There are many differences between genders. The male snake is slightly larger than the female. It is a snake that breeds by laying its eggs both on trees and on the ground, eating many small animals including snakes.

Which all types of Mamba are very dangerous snakes, can kill people in just a few minutes, which affects the nervous system. The bitten person will die from a heart attack until they get the name “Mamba” which means ” Coffins. “They have a rectangular head. Known as the most dangerous snake in Africa, especially the largest Mamba.

And live for food on the ground, do not go up to the tree. Importantly, aggressive and aggressive personality is not afraid of humans, like other types of snakes can also snatch quickly and snatch at corners that the snake can not do because the Palate does not have bones. The stalks can also vie far away and over 2 meters high and can absorb fumes or remains, although not as big as a cobra and king cobra of the same family.

ติดตามสาระหน้ารู้ได้ที่นี่  >>>>>>> คลิ๊ก <<<<<<<<

ขอบคุณสาระจาก : Google

ใส่ความเห็น

อีเมลของคุณจะไม่แสดงให้คนอื่นเห็น ช่องข้อมูลจำเป็นถูกทำเครื่องหมาย *